Heineken Den Bosch

Welkom op de website van de

Personeels Vereniging Heineken Den Bosch

Naast allerlei nieuwsfeiten houden we je op deze site ook op de hoogte van alle evenementen van zowel de hoofdvereniging als alle sub verenigingen.


Posters / inschrijvingen


Laatste nieuws van de PV

Kortingen van de PVHEINEKEN T.T.V.

Opgericht: 27 april 1982
Gevestigd in Heineken Ontspanning Centrum (H.O.C.)

Op 2 september a.s. beginnen we weer met het nieuwe seizoen.
Wij zoeken nieuwe actieve leden.


Activiteiten Tafeltennisvereniging Heineken TTV

Wekelijks gedurende het seizoen (september tot juni) wordt op de maandagen in het H.O.C. de clubavond c.q. trainingsavond gehouden. Op deze avond wordt hoofdzakelijk door leden getafeltennist en er vinden ook competitie wedstrijden plaats.

Nieuwe leden mogen 2 maandagen zonder verplichting een balletje komen slaan.

In de periode oktober tot april wordt door 1 team (bestaand uit 3 spelers + reserve) in competitie verband bij de Bossche Bedrijfs Tafeltennis Federatie (B.B.T.F.) getennist.

Jaarlijks vindt er in het voorjaar een Paastoernooi voor leden plaats en tevens jaarlijks een Kersttoernooi voor leden.

Speellokatie: Heineken Ontspanning Centrum (H.O.C.)
Contributie is Euro 25,00 / jaar
Aantal leden 18

KOM EEN AVONDJE GEZELLIG TAFELTENNISSEN OP MAANDAG-AVONDHeineken Lawn Tennis Club.

Enkele tientallen jaren geleden is deze Bossche tennisclub opgericht. Maar we spelen niet op gras (=lawn), ook niet op kunstgras, maar doodgewoon op rode gravel !

In het algemeen zijn onze (buiten-)banen van de lente t/m de herfst te gebruiken. En door het geregelde en goede onderhoud, zijn onze beide banen in heel goede conditie. Bovendien is er een uitstekende verlichting, dus ook in de avonduren kan er makkelijk gespeeld worden. De ligging is rond het HOC (= Heineken Ontspannings Centrum), waardoor bij 'n buitje regen makkelijk even geschuild kan worden.
In het HOC zijn tevens de kleedlokalen en toiletten.

Wij hebben thans 35 leden, jong en oud, dames en heren, van verschillende speelsterktes. Zestien behoren er tot de groep 'anders actieven', dus o.a. de VUT-ers en de 65+-ers. Deze laatste groep beoefent dankbaar deze gezonde buitensport, en gebruikt daarvoor de dinsdagmorgen. Dus alle overige dagen en tijden van de week kunnen de 'actieven' terecht, en door die verlichting ook in de avond !

Voor iedereen geldt: tussen de sets door even bij-praten/kletsen, en/of nieuwe (tennis-)afspraken maken. Minstens eenmaal per jaar is er een toernooi (doorgaans op 'n zaterdag), waar de leden elkaar in een mini-competitie kunnen 'meten'.

En voor een jaarcontributie van 25 euro hoeft niemand deze sport te laten. De leden kunnen voor 2,50 euro iemand (ter kennismaking ?) introduceren.

Vanzelfsprekend zijn nieuwe leden van harte welkom.
Bij voldoende belangstelling kunnen er ook tennislessen gegeven worden een gelouterde trainer.

De voorzitter kan alle aanvullende informatie verstrekken.
Joost Kersen werkt niet meer. Hij is nu anders actief.


De Heineken Biljartclub

1) De biljartclub heeft 24 leden, waarvan 5 dames.

2) De clubavond is op vrijdag.

3) In de maanden september tot en met april wordt het Gerard van Doremalen nederlaag toernooi gehouden, op de 2e dinsdagavond in september en vervolgens op de 1e dinsdagavond van de volgende maand.

4) In de maand oktober wordt het A.S.B. toernooi gehouden.
Dit toernooi vindt plaats op 2 zaterdagen t.w. 10 en 24 oktober 2015 van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Er wordt dan gespeeld tegen de vestigingen: Amsterdam - Bunnik - Zoeterwoude.

5) Het secretariaat adres is: theo.bastiaans@heineken.com Telefoon: 073-6201107.


Heineken Bridge Club

De bridgeclub speelt iedere dinsdag in het HOC vanaf 19.45 tot +/- 23.30
Alhoewel er een competitie gespeeld wordt is gezelligheid het voornaamste.
Bij voldoende belangstelling is het mogelijk om een lesprogramma te starten.
Contributie is 48 euro p.p. per jaar. Hierbij inbegrepen is koffie, thee en in de pauze wat sterkers.


W.S.V. HEINEKEN

De Heineken Wandelvereniging is onderdeel van de personeelsvereniging van Heineken 's-Hertogenbosch. De vereniging is opgericht in 1958 en bestaat naast (oud) medewerkers en partners van onze brouwerij in 's-Hertogenbosch ook uit collega's van andere vestigingen in Nederland.

Wij stellen ons ten doel jaarlijks deel te nemen aan de Nijmeegse Vierdaagse. Ter voorbereiding wordt zowel individueel getraind als ook maandelijks gezamenlijk deelgenomen aan (internationale) wandelevenementen.

Daarnaast organiseert de vereniging jaarlijks met medewerking van leden en vele vrijwilligers van buiten de vereniging de Heineken Wandeldag voor alle geinteresseerde wandelaars in binnen- en buitenland. Dit (inter)nationaal wandelevenement trekt jaarlijks zo'n 1.000 wandelaars naar het prachtige 's-Hertogenbosch, alwaar in de stad en haar directe omgeving een wandeling van verschillende afstanden gemaakt kan worden. Deze Heineken Wandeldag vindt doorgaans plaats op de tweede zaterdag voor de Nijmeegse Vierdaagse.

Houd je van wandelen en ben je (oud) werknemer van een van de Heineken vestigingen in Nederland wordt dan lid! Je bent van harte welkom bij WSV Heineken. De contributie bedraagt 30 euro en daarmee worden diverse activiteiten geheel of gedeeltelijk bekostigd.

Link naar de website WSV Heineken


H.W.T.C. `s-Hertogenbosch

Heineken Wieler Toer Club,

(H.W.T.C.) 'Alweerweg' is opgericht in de zomer van 1978.

ONDERDEEL
De vereniging is een afdeling van: 'Personeelsvereniging Heineken te 's-Hertogenbosch'.

DOEL
De sectie wielersport heeft tot doel haar leden de gelegenheid te bieden tot het beoefenen in verenigingsverband van deze sport, waarbij de nadruk gelegd wordt op het toerfietsen.
Onder toerfietsen wordt verstaan, het zonder wedstrijd element afleggen van bepaalde afstanden waarbij gemiddeld ongeveer 28 km/h wordt gereden.

De tochten in een seizoen
1e zaterdag na de carnaval wordt de algemene ledenvergadering gehouden.
Daarna wordt er iedere zaterdag een toertocht gehouden.
De eerste bedraagt ongeveer 40km en heeft al jaren de naam 'Snerttocht', dit omdat er na afloop van de tocht altijd een heerlijke kop erwtensoep met roggebrood is.
De tochten vertrekken altijd vanuit het HOC (Heineken Ontspannings Centrum). Dan worden de tochten opgebouwd naar een afstand van 80 tot 100 km met af en toe een uitschieter van ongeveer 150 km.
Altijd met Koninginnedag, vanaf 2014 Koningsdag, een tocht van 150 km met stop in Berg en Dal en deze tocht wordt al jaren georganiseerd door Willem van Rooy. ( erelid )
Ook worden er een tweetal tijdritten gereden per jaar, wat overigens geen tijdritten zijn met wie de snelste is maar wie de vooraf opgegeven tijd het dichts benaderd.
De laatste rit in het seizoen is op de laatste zaterdag in oktober.

De Contributie
De contributie is in tweeen gedeeld, een deel voor lidmaatschap wielerclub en een deel voor lidmaatschap NTFU (fietsersbond).
Het lidmaatschap van de NTFU heeft meerdere voordelen, waarvan er een de verzekering is.
Fiets en kleding zijn tot een bepaald bedrag verzekerd.
Het totale lidmaatschap kost 75 euro per jaar.

Lid worden? Download dan hier het inschrijfformulier en mail dit ingevuld naar aledelang@home.nl

Heineken Motor Club

Opgericht 5 oktober 1995.De vereniging is een afdeling van de personeelsvereniging.
Statuten en reglementen van de vereniging zijn van toepassing op de afdeling en secties.

Wij zijn een club enthousiaste motorrijders die als motorclub ernaar streven om zoveel mogelijk onze gezamenlijke hobby uit te voeren. Vanaf de maand april t/m de maand november wordt er een toertocht georganiseerd. We starten 's-zondags om 10.00 uur bij het H.O.C. (open vanaf 09.30) en zijn meestal rond 16.00 uur terug in den Bosch. Toertochten kunnen al dan niet in combinatie worden gemaakt met het bezoeken van evenementen zoals de motorbeurs en speciale merken dagen. Ook hebben we eind september ons motorweekend richting Sauerland, Eiffel of Ardennen waar we een gezellig samenzijn combineren met zeer fraaie toertochten in het gebied waar we zijn.

Onze motorclub is er voor Heineken medewerkers en partner. Mocht je als introducee mee willen rijden dan kan dat ook, iedereen is welkom. Naast de contributie wordt er wel een bijdrage gevraagd voor de stops onderweg. In dit bedrag zit een versnapering in de vorm van koffie met iets lekkers, andere kosten zoals b.v. overtocht met de pont en uiteraard de garantie voor een leuke en gezellige dag. Omdat we dus een Motor Toer Club zijn mijden we de snelweg zoveel mogelijk en rijdend over de provinciale binnenwegen sta je soms versteld van de schoonheid van je eigen omgeving. Deze tochten worden steeds mooier doordat ook bij ons de TomTom zijn intrede heeft gedaan en zelf routes kunnen maken.

Mocht je interesse hebben om lid te worden(lid worden kunnen alleen Bossche medewerkers), een keer mee te rijden of andere vragen hebben neem dan contact op met een van de bestuursleden.


Foto Hobby Club Heineken, opgericht in 1981.

De Foto Hobby Club, FHC , had als doelstelling het stimuleren van analoge fotografie, met name compositie, het zelfstandig afwerken van negatief tot positief, advies aan elkaar geven met betrekking tot verbeteren van afwerking en presentatie. De FHC heeft daarvoor als hulpmiddelen een eigen donkere kamer en een studio. Dankzij bijdragen van de PV kon de FHC professionele studio flitslampen en vergroters voor de donkere kamer aanschaffen. Lange tijd is de FHC lid geweest van de Amateur Fotobond en kon daarbij gebruik maken van zijn consulenten, helaas is i.v.m. kosten dit lidmaatschap opgezegd.

De FHC stelt jaarlijks een activiteitenprogramma op, zoals modelfotografie in de studio of op locatie; natuur-; steden-; architectuurfotografie en/of bezoeken aan fototentoonstellingen en musea. Het programma loopt van september t/m mei. Verder heeft de FHC een abonnement op een professioneel vakblad wat rouleert tussen de leden, waaruit wij zowel onze creativiteit als ook kennis over fotografie en producten (b.v. camera's) putten.

Door opkomst van de digitale fotografie is de belangstelling voor analoge fotografie afgenomen, vandaar ook ons klein leden aantal (6). De digitale fotografie is echter een nieuwe uitdaging (5) van onze leden zijn al overgestapt), want onze primaire doelstelling geldt ook voor digitale fotografie, zoals compositie en beeldbewerking van de gemaakte opname. Voor digitale beeld bewerking staan wij open voor samenwerking en kennisuitwisseling met de computervereniging.

Tot slot, voor een goede foto hoeft men geen dure apparatuur aan te schaffen. Het is de fotograaf die de kwaliteit van de opname bepaald.

De contibutie voor het lidmaatschap bedraagt 27,50 euro per jaar.

H.S.V.
    `s-Hertogenbosch

Heineken Sportvis Vereniging,

De Heineken visclub bestaat reeds vanaf de oprichting van de Personeelsvereniging in 1957.

De leden van de vereniging bestaan uit zowel recreatie- als wedstrijdvissers.

De vereniging heeft ook als viswater de Putterswiel in het mooie natuurgebied De Heinis in pacht van de Gemeente.(deze wiel is gelegen in de Heinis t.o. de volkstuinen van pastoor Barten).

Wij organiseren per jaar 11 activiteiten cq. wedstrijden waaraan elk lid kan deelnemen.

De wedstrijden worden gehouden op diverse wateren zoals oa: De Maas - De Dieze (Engelen) - Stadsdommel - Gemaal Treurenburg

Alle Heineken medewerkers (actief en niet actief) kunnen lid worden van de Heineken visvereniging. De contributie bedraagt 8,00 euro per jaar. U moet wel in het bezit zijn van een Vispas van Sportvisserij Nederland. (v/h de visvergunning).
De kosten voor de vispas bedraagt 19,50 euro per jaar incl. het visboekje van de beschikbare viswateren in Nederland.
Voor de aanvraag van de vispas kunnen wij als vereniging zorgdragen.

Voor meer informatie neem gerust contact op met een van de bestuursleden.


© pvheinekendenbosch.nl